Dag 4.1 Äventyrsresan i fotspåren efter Miljöpriset . . .

Efter några underbara dygn med otroligt många intryck för kropp & själ är det så återigen dags att äntra färjan som säkert och tryggt ska föra oss tillbaks till fastlandet. Tänk så mycket man hinner med under en helg, möten med natur & djur, människor och platser med både gamla byggnadsverk som sakta bryts ner till sina fria beståndsdelar igen i ett stillsamt farväl.

Levande byggnader som är i sin linda och uppbyggnadsfas, sedan finns det också marker och byggnader som missköts, lämnats vind för våg åt sitt eget öde men som av någon nyfiken har upptäckts och återuppväckts ur sin slumrande törnrosasömn, sett dess potential, inre charm, dammats av och skapat något nytt med varsam hand för att platsen med dess ursprungliga byggnaders själ och kärleken till platsen ska få leva vidare skapandes mänsklig hemkänsla. Det är då magi skapas.

När vi nu äntrar färjan igen är vi 3 i bilen men ytterligare 2 livliga krabater finns med på färjan som snart kommer ansluta och tillsammans med oss fortsätta vår gemensamma resa mot Dalarna.

Tack för allt vi fått uppleva på vår lilla äventyrsresa och ett extra tack till familjen Granlund med sina hundar på Ansarve farm som gjort detta möjligt🌞❤️👍

Nu har vi landat på Tuna slätten

Lajka & Lassie i bustagen hemma på Stenhagsgården

Ner mot Destination Gotland

På återseende Gotland

Åter mot fastlandet

Lajka slumrandes gott

Lassie slumrandes gott

Rastning på vår resa till Dalarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.