Motorhaveri och långt till Tyskland . . .

Ja det är bara att börja skruva isär-dokumentera hur sitter ihop/leta på sprängskiss och skriva ner vilka delar som behöver beställas från reservdelslistan. Vi hade på gång beställa en ny KOMPOSTMEISTER 3.5 för ett par år sedan för att försäkra oss vid plötsligt haveri men någonting kom emellan och nu står vi här . . .

När vi köpte maskinen 2017 var företagsnamnet CRAMER i Tyskland och återförsäljare i Sverige var LHS Maskin i Sundsvall men mellan 2017 och dags dato har det tyska företaget bytt namn till REMARC (CRAMER bak och fram) och ny återförsäljare (sedan bara någon vecka) är CamRo i Sundsvall och med samma säljare som vi köpte maskinen av 2017 nu som säljare / återförsäljaransvarig men det vet vi ej när vi skriver ihop ett mejl med all fakta vår maskin och efter fått ihop en förfrågan som snabbt skickas iväg till REMARC . . . så blir det helg med en endagars utlandssemester i Grekland iförd shorts o t-shirt njaa inte riktigt så kanske . . . men vicken lördag vi har haft, dock var värmeböljan kortvarig och april månad visade en helt annan sida i början av denna vecka med snö o slask men barnen älskade snöbolls rullning och skapelserna tog snabbt plats på gården.

Vi hörde inget och vi väntade men inget hände så det var bara att greppa luren o ringa till Tyskland. Det visade sig att mejlet troligtvis hamnat på villovägar.

Men nu händer det grejor och nu visar det sig att det faktiskt finns en ny återförsäljare CamRo i Sundsvall, efter mejl och samtal beställs reservdelar(allt finns på lager i Tyskland) samt en ny KOMPOSTMEISTER 3.5 för omgående leverans till Tunaslätten. Ja nu håller vi tummarna att allt flyter på . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.